vegan make-up

All About the Base is hét vegan make-up merk dat jou de 7 essentiële vegan producten biedt waardoor je er iedere dag weer stralend uit ziet. Deze producten zitten in de All About the Base pouch, een oprolbaar, duurzaam make-up tasje inclusief een instructieboekje.

De pouch is praktisch en eenvoudig, overal is over nagedacht. Neem hem mee in je handtas, op reis of leg hem op kantoor. Zo heb je altijd jouw favoriete vegan make-up binnen handbereik!

vegan producten


Naast dat de All About the Base pouch echt dé dagelijkse musthave is voor jou, lever je door deze aan te schaffen ook nog een bijdrage aan de toekomst. Bij All About the Base verkopen wij namelijk alleen maar vegan make-up. Dit betekent dat voor al onze producten geen dieren gedood of misbruikt zijn. Ten tweede bevatten de producten geen dierlijke ingrediënten. 

Het is het voordeligst om onze complete pouch aan te schaffen. De pouch bevat maar liefst 7 vegan make-up producten voor €89. Raakt een van je producten op? Dan bestel je ze eenvoudig weer op onze site. De losse vegan producten van All About the Base hebben allemaal een prijs die ligt tussen de €15 en €20.

all about the base

All About the Base staat voor kwaliteit. Het merk is opgericht door de twee vriendinnen Sandra Faassen & Lieke van de Haterd. Sandra heeft gewerkt als visagiste & haarstyliste en weet door haar ervaring alle ins- en outs van make-up. Lieke heeft voor de oprichting van All About the Base jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van de productie en productontwikkeling van verzorgings- en zelfzorgproducten. De combinatie van deze ervaringen leidt tot producten van kwalitatief hoge waarde!

Sandra en Lieke geloven in het feit dat make-up je kan verrijken. Daarom bieden zij niet alleen vegan make-up producten, maar geven zij ook met alle liefde advies en delen zij handige tips & tricks in hun tutorials. Benieuwd naar alle producten?