All About the Base

We kopen vaak veel make-up en gebruiken weinig, waardoor het in de kast beland. Dat moet anders kunnen. Met de pouch van AAB kun je alles gemakkelijk gebruiken, hergebruiken en er mee spelen. We maken het makkelijk, duidelijk en praktisch toepasbaar. Met de juiste aandacht voor individuele details. Wil jij weten hoe je onze producten het beste kunt gebruiken? Lees hieronder onze tips & tricks voor jouw perfecte basis.

Lieke & Sandra

Skin blur

HIGHLIGHTER & CONCEALER

LIP & CHEEK PEN

EYEBROW PENCIL

EYEKHOL PENCIL

MASCARA

LIP OIL

TUTORIAL BY SANDRA

make-up met lieke en sandra

Wist je dat:

De kleurkeuze van de pouch is heel eenvoudig! Je kiest zelf welke kleur je favoriet is. Houd je van cool pink? Of meer van warm peach? Soms kun je de keuze maken op basis van het type dat je bent. Misschien ben je meer een warmer dan cool type? Houd je van goud of zilver? Toch wil je soms juist balans aanbrengen en gebruik je een contrasterende kleur. De kleuren van de producten zijn onderling op elkaar afgestemd. Dus kies wat je zelf mooi vindt, dan zit je altijd goed!

Wist je dat:

Je onze skin blur ook als primer kunt gebruiken? Dan zet je de skin blur in, voordat je de foundation aanbrengt. Zo zorgt de skin blur ervoor dat je make-up de gehele dag mooi blijft zitten.

wist je dat:

Als je oneffenheden hebt in je gezicht, je deze een beetje kunt verdoezelen? Breng wat concealer aan op deze plekjes en vervaag deze zachtjes met je vinger.

wist je dat:

Wanneer je highlighter gebruikt, je meer reflectie in je gezicht krijgt? Het zorgt voor een frisse uitstraling. Breng het aan zoals aangegeven op de illustratie.

wist je dat:

Als je wat meer kleur in het gezicht zou willen, je dit met de cheek pen eenvoudig aan kunt aanbrengen? Bovendien kun je er zelfs optisch je gezichtsvorm mee veranderen. Breng een kleine hoeveelheid aan op de wangen en verdeel deze in de juiste richting met je vingers, zoals op de illustratie. Zo kun je net je vorm van je gezicht doorbreken.

Wist je dat:

De cheek en lip pen voor beide gebruikt kan worden? Dus ook als lippenstift! Hiermee zit je qua kleurnuance altijd in hetzelfde kleurpalet. Nu is het aan jou de keuze of het een zacht natuurlijk effect mag hebben of een zwaardere glamourlook.

wist je dat:

Als je donkere kringen hebt onder je ogen, je deze een beetje kunt opheffen door een beetje cheek en lip pen aan te brengen? Zet een kleine stip en vervaag deze. Als je alleen concealer aanbrengt op donkere “grijze” huid wordt het er grauwer van. Daar heb je dan een beetje kleur bij nodig.

Wist je dat:

Je met een simpel 3-stappenplan je de vorm van je wenkbrauw kunt bepalen? Zie de illustratie om jouw perfecte vorm te vinden. Zet bij elk uiteinde een puntje om deze vorm aan te brengen. Vul nu je wenkbrauw in door te tekenen.

wist je dat:

Door op de juiste plek bij je oog, de eyekohl aan te brengen, je de vorm van je oog optisch kunt veranderen? Staan je ogen ver uit elkaar? Leg het accent op de binnenkant van je ogen. Staan je ogen dicht bij elkaar? Leg het accent op de buitenkant van je ogen. Wil je optisch grotere ogen? Leg het accent aan de buitenkant in een V-vorm en vervaag deze. Wil je optisch kleinere ogen? Leg het accent rondom de ogen en vervaag deze.

Wist je dat:

Als je mascara aanbrengt, je altijd met de onderste wimperrand begint? Zo voorkom je dat er mascara op het bewegend ooglid komt. Daarna kijk je recht vooruit en doe je de bovenste wimperrand. Door te knipperen krijg je een mooie verdeling van de mascara.

wist je dat:

Met het smalle puntje van het mascaraborsteltje kun je zelfs alle kleine wimpertjes in de hoekjes meenemen.

Wist je dat:

Je de onderste wimperrand mee kunt nemen? Let wel op: het kan bij sommige mensen de donkere kringen meer laten opvallen. Dan laat je de onderste wimperrand vrij van mascara. Of je brengt alleen een beetje mascara aan in de buitenste ooghoeken.

wist je dat:

Als je niet van lippenstift houdt, maar je wilt wel een verzorgend glansgevoel op de lippen zonder de hele dag lippenbalsem te smeren, je onze lip oil kunt gebruiken? Deze bevat verzorgende ingrediënten die jouw lippen gezond houden. De kleur is neutraal, en daarmee niet opvallend. Wel is deze goed te matchen bij de rest van de kleuren van je make-up. Bovendien heeft de lip oil een heerlijke natuurlijke geur.

Wist je dat:

Wanneer je graag wat meer glans in het gezicht wilt, bijvoorbeeld op je jukbeen, dat je de lip oil ook daar kan aanbrengen? Zet met je vingers kleine stipjes en verdeel. Dit geeft je net wat meer frisheid en glamour.

“ Wake up &  Make up!"