IT'S ALL ABOUT THE BASE

Wij zijn Sandra Faassen & Lieke van de Haterd. Al bijna 20 jaar vriendinnen en vanaf minuut 1 een match. We halen het beste uit elkaar naar boven. Dat gebeurt nou eenmaal wanneer je dezelfde passie, interesses en overtuigingen hebt. We willen simpelweg samen van A tot Z iets prachtigs neerzetten en toegevoegde waarde bieden. En vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten hadden we het idee om het meest gemákkelijke, bruikbare én overzichtelijke make-up tasje te maken wat je kunt vinden!

We zijn altijd eerlijk, alles mag gezegd worden en respect voor elkaar is altijd aanwezig. We maken lol en zijn lekker onszelf. Dat is voor ons een basis van waaruit je kunt groeien.
Sandra heeft jarenlange ervaring als visagiste & haarstyliste en Lieke heeft jarenlange ervaring in product ontwikkeling en productie van zowel zelfzorgproducten als verzorgingsproducten. 
All About the Base is een combinatie van die sterke punten.

“ Passie zit verweven in AAB.”

Sandra Faassen

Deze creatieve powerhouse is samenwonend en heeft twee kinderen. Al van jongs af aan was Sandra geïnteresseerd in creëren. Met make-up, met kleding, met theater. Geen creatieve uiting is haar te gek. Sandra komt uit een warm nest en als kind uit een ondernemersfamilie, wat ze op eigen houtje ook voortzet. Die daadkracht heeft zich uitbetaald, want Sandra is altijd haar eigen pad blijven volgen. Met haar rijke geschiedenis in de (haar)cosmetica is ze een wandelende handleiding vol tips & tricks. 

 "Ik vind het geweldig wanneer ik waarde kan bieden en mensen daar iets aan hebben. Als mensen bij me terugkomen met waardering voor het advies, dan maakt mijn hart een sprongetje. Mensen blij maken en zien dat je tips waarde voor hen hebben. Dat is prachtig."

Sandra

“De nagels van mijn ouders zaten onder het smeer, die van mij onder nagellak”

Lieke van de Haterd

Deze ondernemende ontdekker is van jongs af aan geïnteresseerd in de werking van ingrediënten en producten. Van ‘niets iets maken’ is het allerliefste wat ze doet. Alles start vanuit de basis! Lieke is getrouwd, heeft 3 kinderen en wil naast verder reiken zich op allerlei vlakken blijven ontwikkelen. Lieke maakt al heel haar leven van haar werk haar hobby en vice versa. Deze self-made woman houdt van uitdagingen en zorgt met haar daadkracht altijd voor de juiste oplossing.  

"Het is fantastisch om van een idee een concreet product te maken. Iets wat je in je hoofd hebt tot leven ziet komen en daarmee voor anderen een verschil maakt. Als iemand iets aan jouw product of advies heeft. Die waarde bieden en dat dat gewaardeerd wordt. Daar word ik blij van."

Lieke

“ Vanaf jongs af aan las ik alles over producten, wat zit erin & hoe werkt het precies?"

waar wij voor staan

Wij vinden dat ieder mens in de basis prachtig is van zichzelf. Hoe je die schoonheid laat zien, is helemaal aan jou. Wij willen daar graag de praktische tools voor bieden. Door passie en ervaring laten we zien hoe jij jouw mooie eigenschappen kunt highlighten. We delen kennis & ervaring. Dat maken we simpel & praktisch en daarmee zorgen wij voor jouw sterke basis.

We wilden iets maken waardoor mensen het fundament hebben om zichzelf nét dat extra stukje aandacht te geven waardoor ze zich beter, lekkerder en mooier voelen.

Ps: Het is geen make-up om jezelf te veranderen, maar om jezelf te verrijken.

Advies

Ieder mens is uniek en heeft iets anders nodig, maar er is altijd een oplossing die bij je past. Met een kwart eeuw aan ervaring leveren wij advies op maat. Wij bieden de juiste expertise op een eenvoudige en praktische manier. Dat kleine stukje aandacht, waardoor je meer kunt genieten van je zelf.Laat jij maar zien hoe mooi je bent!

Aandacht

Door aandacht te geven aan jezelf, benadruk je waar jij je goed bij voelt. Zelfs al is die aandacht maar vijf minuten. Aandacht voor jezelf of aandacht geven aan een ander! Met onze AAB pouch maak je jezelf of een ander blij! 

Basis

Wanneer de basis goed is, komt de rest vanzelf. Dan haal je het beste in jezelf naar boven. Onze make-up is ontworpen met het oog op gemak en comfort. Wanneer je niet ingewikkeld denkt, wordt de rest ook eenvoudiger. Wij bieden je die basis. Het eigen maken is helemaal aan jou. 

“ Er is heel veel make-up in de wereld
maar dit is anders, dit is er nog niet. ”