DUurzame make-up

Ben jij bewust bezig met het kopen van de juiste make-up producten? Wil je er zeker van zijn dat de producten duurzaam zijn en dus geen schadelijke stoffen bevatten? Of wil je overstappen naar duurzame make-up? Probeer eens de 7 duurzame make-up producten uit onze pouch!

De pouch


De pouch van All About the Base bevat 7 duurzame producten welke allemaal ingrediënten bevatten die afkomstig zijn uit de natuur. Hierbij kun je denken aan kruiden, mineralen, extracten en oliën die op een duurzame wijze geproduceerd zijn. Deze worden dus geproduceerd op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier.

Wanneer je gebruik maakt van duurzame make-up zal dit de natuurlijke balans van jouw huid ondersteunen. Heb jij een gevoelige of geïrriteerde huid? Dan is het gebruiken van duurzame make-up echt een aanrader! 

Duurzame producten


Nieuwsgierig welke 7 duurzame make-up producten in de All About the Base pouch zitten? We leggen het je graag even uit, ze zitten namelijk op volgorde van gebruik in de pouch.

Helemaal links in de pouch vind je de skin blur, het product waar je mee kunt starten. De skin blur is een zachte en verzorgende créme welke een perfecte basis is voor je dagelijkse make-up. Naast de skin blur vind je de highlighter & concealer welke zorgt voor een warme en frisse look. Hiernaast vind je de lip & cheek pen waarmee je een mooie kleur op je wangen aan kunt brengen. Verder zit in de pouch nog een eyebrow pencil, een eyekohl pencil en een mascara om een finishing touch aan je ogen te geven. Tot slot maak je je look af met de lipoil welke verzorgende oliën bevat en een prachtige kleur geeft aan je lippen.

All About the Base maakt het voor jou makkelijk en praktisch. Naast de 7 duurzame make-up producten vind je in de pouch namelijk een duidelijke uitleg over hoe je alle producten kunt gebruiken. Wil je nog meer tips & tricks? Je vindt ze hier: 

TIPS & TRICKS

“ Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd,
je kunt geen fouten maken.”