The 7 essentials

In onze pouch zitten 7 verschillende producten en een instructieboekje. Een skin blur, highlighter & concealer, lip & cheek pen, lip oil, eyebrow pencil, eyekhol pencil en niet te vergeten:  mascara. Alle producten van AAB zijn volledig vegan. Hieronder lees je alles over de producten en onze tips & tricks.  

P.S. All vegan!

skin Blur

Onze favoriet!

Wat zorgt voor een onberispelijke make-up look? De basis!

All About the Base skin blur geeft direct een gladdere en meer verfijnde huid. En hebben we al gezegd dat je make-up er beter van blijft zitten? Daarnaast hoef je niet meer te zoeken naar de juiste kleur want het is voor meerdere huidtinten geschikt. Skin Blur is een licht beige zijdezachte crème. Het zorgt ervoor dat je poriën optisch minder grof en open lijken. Het product is vegan, bevat vitamine E en hyaluronzuur. Bovendien is de skin blur verzorgend, verstopt het je huid niet en is het eenvoudig aan te brengen omdat het vrij transparant is.

Hoe breng je het aan?

Na je dagcrème breng je een kleine hoeveelheid aan op je neus en voorhoofd waarnaar je het over je hele gezicht kunt verdelen.

Highlighter & Concealer 

Om blij van te worden!

Een vegan twee-in-één product

Of je nu je donkere kringen, oneffenheden of rode plekjes wilt camoufleren, of een frisse blik wilt creëren door simpelweg het product op de juiste plekken als highlighter aan te brengen: de highlighter & concealer kunnen het allemaal. Hoe je dit product ook gebruikt, je ziet er stralend uit.

Hoe breng je het aan?

Je kunt concealer inzetten als extra stap, nadat je de skin blur hebt aangebracht. Stip de plekjes aan die je wilt verdoezelen en vervaag de concealer met je vingers. Breng de highlighter aan onder de ogen in een vorm van een driehoek en op de bovenkant van je jukbeen. Ook onder je wenkbrauw geeft highlighter een mooi effect. Wil je je neus smaller doen lijken? Zet dan een rechte lijn over de lengte van je neus. Een stip op het middenstuk van je voorhoofd en een stip op je kin, geeft je een mooie reflectie. Om je lippen extra contour te geven, kun je bij het V-stukje van je bovenste lippen en in het midden aan de onderzijde van je lippen een beetje highlighter aanbrengen.

Lip & Cheek pen

Breng wat kleur op je huid!

Met de vegan lip & cheek pen kun je meer kleur in het gezicht aanbrengen. De lip & cheek pen kun je gebruiken als blusher én als lippenstift in dezelfde kleurnuance. Zo zit je altijd safe! Verrijkt met chia olie, amandel olie en vitamine E is de pen zacht voor je huid en lippen.

Hoe breng je het aan?

Breng de cheek pen aan als blush om wat meer kleur en vorm in je gezicht te benadrukken. Wil je een frisse look uitstralen die het gevoel geeft alsof je lekker buiten hebt gewandeld? Zet dan een stip midden op je wangen en vervaag deze zachtjes met je vingers tot er een lichte blush overblijft. Een intensere blos creëer je door de kleur langzaam op te bouwen. Van een zachte nuance tot een intense kleur wanneer je meerdere lagen aanbrengt.Als lip pen breng je kleur aan op de lippen, als lippenstift!

Eyebrow Pencil  

Dol op expressie!

Met dit ultradunne wenkbrauw pencil teken je kleine, maar ook vervaagbare streepjes die urenlang op hun plek blijven zitten. Om zo de natuurlijke kleur van je wenkbrauwhaartjes te versterken, je wenkbrauw voller te maken en je wenkbrauwvorm in model te brengen. Op die manier bepaal je zelf de intensiteit van je look. Dankzij de draaibare punt hoef je deze nooit te slijpen, extra handig voor onderweg!

Hoe breng je het aan?

Teken kleine lijntjes alsof het haartjes zijn, dit zorgt voor het meest natuurlijke effect. Na het bijtekenen of inkleuren is het mooi om nog even met het kammetje, aan de achterzijde van de pencil, de getekende streepjes te blenden en je wenkbrauwen weer in model te kammen.

EyeKohl Pencil

De ideale oplossing!

Als je niet veel tijd hebt om jezelf op te maken is een eyekohl pencil de ideale oplossing. Deze geeft meer uitdrukking aan je ogen en je kunt er de vorm optisch mee veranderen. Dankzij de draaibare punt hoef je de eyekohl pencil nooit te slijpen, zo is de pencil altijd klaar voor gebruik!

Hoe breng je het aan?

Begin met een lijntje te zetten boven of onder je wimperrand, vanuit de buitenzijde naar de binnenzijde van je oog. Trek je oog niet te strak en breng het niet aan op het zachte binnenste randje van je ogen. Start in de buitenhoek met een bredere aanzet en eindig smaller aan de binnenzijde. Je kunt de lijn blenden en vervagen met het geïntegreerde sponsje aan de achterzijde. Je kunt het lijntje ook met je vingers vervagen, zodat het een zacht geheel wordt.

Mascara

Queen of make-up!

Alleen al mascara doet wonderen voor je uitstraling. Dit product kun je eigenlijk niet missen. Deze vegan mascara met verzorgende argan olie zorgt ervoor dat jouw wimpers een intense kleur krijgen, de lengte zichtbaarder wordt en de allerkleinste haartjes naar voren komen zonder te klonteren.

Hoe breng ik het aan?

De eeuwige vraag: neem ik de onderste wimpers nou wel of niet mee? Sommigen zeggen, absoluut niet: Het kan eventuele wallen en donkere kringen meer laten opvallen. Anderen zweren erbij:Je ogen zien er dan juist frisser en groter uit. Probeer uit wat bij jou het mooiste staat. Je kunt bijvoorbeeld ook voor de tussenweg gaan en alleen de onderste wimpers bij het buitenste ooghoekje meenemen. Begin met de onderste wimperrand en daarna de bovenste wimperrand (dit om vlekjes en stipjes te voorkomen).

LIp oil

Shine on!

Lip oil bevat een blend van meerdere verzorgende ingrediënten waaronder jojoba, argan en avocado olie. Deze werken zeer hydraterend voor de lippen en geven veel glans. Lip oil glanst meer en bevat minder kleurpigmenten dan lippenstift.  Omdat lip oil vrij vloeibaar is, werk je deze gedurende de dag gemakkelijk bij. 

Hoe breng je het aan?

Deze lip oil heeft een zachte gekleurde ondertoon die matcht bij de rest van de producten in jouw pouch. Lip oil kun je ook over de lip & cheek pen heen gebruiken, om zo wat meer glans te geven aan je lippenstift. Zorg er dan wel voor dat de lip oil niet te dicht bij de buitenste randen van de lippen komen, anders kan je lippenstift uitlopen in lipplooitjes.

“ Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd,
je kunt geen fouten maken.”